WIE WE ZIJN

 

Wij zijn Codex Groep. De specialist op het gebied van analyses van salaris- en HR-data met meer dan 10 jaar ervaring.

We zijn begonnen als experts in het toepassen van fiscale stimuleringsregelingen maar sindsdien zijn we veel verder gegroeid. Codex Groep omvat tegenwoordig meerdere diensten op het gebied van van salarisdata en personeelsgegevens en dossiers. 

We werken in heel Nederland samen met profit en non-profit organisaties uit iedere branche. Ons uitgebreide in-house team van specialisten kent alle ins & outs van HR en salarisadministraties. Alle bestaande regels kennen we en de veranderende regels houden we continue bij. Met deze gespecialiseerde kennis ontwikkelen we onze eigen innovatieve softwaremodellen. Daarmee kunnen we grote hoeveelheden data eenvoudig verwerken en snel resultaten bereiken. Met ons Codex Controlecentrum™ zijn we zelfs uniek in Europa.

Alles bij elkaar bieden we verschillende services aan. Of het nou specifieke kennis van pensioenregelingen en loonheffingen betreft, het signaleren van bestaande en veranderende administratieve, financiële en fiscale regels of zelfs het bewerkstelligen van uw teruggave bij derde partijen. Met die derde partijen werken we goed samen. Over de jaren hebben we een goede band opgebouwd met de Belastingdienst, het UWV, pensioenfondsen en andere instanties. Zo krijgen we eenvoudiger en sneller uw zaken voor elkaar.

 

Al deze kennis en ervaring gebruiken we uiteindelijk met een doel: We streven ernaar dat ieder bedrijf een blijvend gezonde financiële HR en salarisadministratie kan voeren.

Lees hier meer over hoe we dat doen.