WIJ HALEN ER UIT WAT ER IN ZIT

 

We signaleren én effectueren tijdig alle mogelijke subsidies en regelingen voor uw organisatie. En helpen zo uw salaris- en HR-administratie te optimaliseren en blijvend gezond te maken.

 

 

Deze diensten voeren we los uit of juist als één totaaloplossing. We identificeren en structureren dan in één keer alle relevante fiscale, financiële en administratieve regels op het gebied van uw salarissen, pensioenen en subsidies.

We signaleren tijdig de aanwezige fouten en onjuistheden in salaris- en HR-data of de bijbehorende processen. We lossen alles blijvend op voor de toekomst en soms kan dat zelfs met 5 jaar terugwerkende kracht.

Met een combinatie van eigen IT-innovaties, geautomatiseerde datadiensten en individueel maatwerk gaan we grondig aan de slag met uw specifieke situaties en data.

We kijken naar situaties voor, tijdens en na het dienstverband van uw werknemers. Met onze softwareproducten, analyses, managementadvies en praktische uitvoerende diensten vinden we altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Of het nou eenmalig is of een service voor meerdere jaren. Voor profit en non-profit organisaties van ieder formaat en uit iedere branche… Wij helpen u weer volledige controle te krijgen op een blijvend optimale salaris- en HR-administratie.

Wij halen eruit wat er in zit.