CODEX CONTROLE CENTRUM, ONZE UNIEKE OPLOSSING

 

Voor het uitvoeren van grote projecten hanteert Codex Groep een exclusieve methodiek. Het Codex Controle Centrum is in staat, enorme volumes aan medewerker- en salarisgegevens volledig digitaal te verwerken en te (her)berekenen.

 

Innovatieve software

Codex Groep heeft haar software in eigen beheer ontwikkeld en deze is daardoor helemaal toegespitst op onze eigen gespecialiseerde dienstverlening. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat ons systeem uniek is. Uitgangspunten bij de ontwikkeling waren (en zijn nog steeds); eenvoud, snelheid en een minimale tijdsbelasting voor onze klanten.

 

Consistentie en Integrale aanpak

Daar waar menig organisatie gebruik maakt van verschillende losse (benaderings)methodes en werkwijzen, is Codex Groep met haar unieke software in staat één consistente aanpak toe te passen en diverse projecten integraal uit te voeren.

 

Optimaal rendement en heldere communicatie

Onze slimme software zorgt ervoor dat berekeningen, uitgevoerd door ons Controle Centrum, automatisch juist verlopen. Ook zien wij met onze digitale aanpak onmogelijk zaken over het hoofd en laten we voor onze klanten niets liggen ten aanzien van onbenutte gelden, te veel gemaakte kosten en eventuele toekomstige besparingen. Onze werkwijze resulteert altijd in een optimaal rendement voor uw organisatie. Daarnaast zorgt het systeem ervoor dat wij resultaten bijzonder overzichtelijk aan u weer kunnen geven en legt het een stevige basis voor een goede communicatie met eventuele derde partijen en verstrekkers zoals UWV, Belastingdienst en pensioenfonds.