1. PREMIE & SALARIS ANALYSE

 

Ons team van specialisten doet op basis van salarisdata een uitgebreid digitaal en handmatig onderzoek naar de juistheid van betaalde loonbelasting en premies. We halen onjuistheden er zelfs tot 5 jaar met terugwerkende kracht uit. We herrekenen en beoordelen alle gegevens van een WHK-beschikking om er voor te zorgen dat u nooit meer te veel betaalt.

Of het nou komt doordat het verwerken van gegevens bij derde partijen niet goed gaat of dat er onjuistheden in uw eigen administratie zitten, het gebeurt nog vaak dat er te veel aan sociale premies wordt betaald. Alle verschillende regels van het UWV, de Belastingdienst en pensioenuitvoerders maken het ook niet eenvoudiger. Met onze kennis halen wij alle onjuistheden uit de salarisdata om dit financieel en procesmatig blijvend te optimaliseren.

Als u wilt weten of u te veel betaalt, bel 0118 - 419 669 voor meer informatie. Hieronder ziet u de regelingen waar we u mee kunnen helpen.

  • Loonbelasting
  • Premie volksverzekeringen
  • Inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (werkgeversheffing Zvw en bijdrage Zwv)
  • Premies werknemersverzekeringen:

a. Premie WW-AWf
b. Sectorpremie
c. Ufo-premie
d. Basispremie WAO/IVA/WGA
e. Gedifferentieerde premie

 

Naast het terughalen van te veel betaalde bedragen identificeren we de onjuistheden in de administratie. Zo bent u in de toekomst verzekerd van alle mogelijke kortingen op uw sociale premies.

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 0118 - 419 669.

 

Terug