3. CONTROLE SECTORINDELING

 

Codex Groep analyseert de verschillende onderdelen en structuur van uw organisatie. Vervolgens kijken we of de vermelde sectorindeling klopt die vermeld staat op de “Beschikking Loonheffingen en Gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas” van de Belastingdienst.

Zij stellen de sectorindeling en de bijbehorende sectorcode namelijk vast. Deze baseren ze op de omschrijving van de bedrijfsactiviteiten zoals die zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Vaak is deze omschrijving niet juist of onvolledig waardoor een juiste indeling lastig of onjuist is. Dat kan zelfs leiden tot boetes en naheffingen.

Met een controle en onderzoek naar de sectorindeling kan Codex Groep snel zien of u voor een voordeliger sectorcode in aanmerking komt. Neem contact met ons op dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. U kan ons altijd bellen op 0118 - 419 669.

 

We beoordelen uw organisatie op meerdere vlakken. Een organisatie met verschillende activiteiten kan namelijk in aanmerking komen voor verschillende sectorcodes met een groepsaansluiting. Of juist een gesplitste aansluiting als alle activiteiten onder dezelfde sectorcode zijn ingedeeld.

Er zijn dus veel mogelijkheden om eenvoudig geld te besparen met de juiste sectorindeling.

Voor meer informatie over de Sectormonitor kan u altijd contact met ons opnemen: 0118 - 419 669.

 

Terug