2. SUBSIDIES EN REGELINGEN

Er zijn wel 4500 beschikbare subsidies en regelingen in Nederland. Dat zijn er nogal wat. Codex Groep kan snel en binnen de aanvraagtermijn signaleren of er een premiekorting, gemeentelijke subsidie of voordeel te behalen valt bij de indienstneming of opleiding van een medewerker.

Dat snel signaleren wordt steeds belangrijker. Vanaf 1 januari 2018 gaat er namelijk veel veranderen. Veel regelingen mogen dan niet meer met terugwerkende kracht worden toegepast en met de Wet Tegemoetkomingen Loondomein (WTL) moet bijvoorbeeld in de eerste drie maanden aanspraak worden gemaakt op mogelijke premiekortingen. Snelheid en gedetailleerde kennis van alle mogelijkheden zijn dus van belang.

Met alle regelingen is er dus altijd wel iets mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Regelingen voor nieuwe werknemers
  • Premiekortingen met de Wet Tegemoetkomingen Loondomein
  • Gemeente afhankelijke subsidies
  • Specifieke branche regelingen
  • Subsidies voor opleidingen en praktijkleren
  • De Wajong en Participatiewet

Om van deze en andere regelingen straks gebruik te kunnen maken geldt tijdig signaleren, juist aanvragen en structureel administreren. Daar kan Codex Groep u goed bij helpen. U kan vrijblijvend altijd contact met ons opnemen op 0118 – 419 669.

Dan bekijken we uw situatie en vertellen we u graag over onze abonnementen om periodiek een analyse te doen. Zo zorgt u er voor dat uw organisatie geen regeling of subsidie meer misloopt. Bij de aanvraag en administratie kunnen we vervolgens ook helpen waar u dat wilt.

Zo bieden we één totaaloplossing voor uw organisatie. Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons op: 0118 – 419 669.

Terug